sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Täällä taas

Moikka! Blogin pito on taas vähän jäänyt vähemmälle. Tämä johtuu ihan puhtaasti siitä, että minulla on menossa koulussa niin raskas jakso, etten iltaisin koulu-ja tallihommien jälkeen jaksa enää kuin maata paikoillani. Päätin tuossa yhtenä päivänä, etten ota stressiä tästä kirjoittelusta, vaan kirjoitan silloin, kun on aikaa, materiaalia ja jaksamista. Koitettiin äidin kanssa tänään ottaa Ollista vähän kuvia, vaihtelevalla menestyksellä... Tosin osasta tuli kyllä ihan kivoja haastavasta kuvauskelistä huolimatta.




Kisakausi lähestyy valtavaa vauhtia, jee! Tosi kivaa päästä aloittamaan Ollin kanssa kisaaminen  heti näin kauden alusta, varsinkin nyt, kun meno alkaa olla huomattavasti siistimpää kuin viime kesän alussa. Kilpailujärjestelmähän muuttui tässä hiljattain aivan tyystin. Hypätään varmaan tämä kausi pääasiassa 2-tason (entinen aluetaso) kilpailuja ja pyritään saamaan siistejä ratoja aikaan 90-100 cm tasolta. Haluan nyt kumminkin edetä maltillisesti, ettei sitten tulisi mitään konflikteja... Kisakalenterin suunnittelu on kuitenkin vielä ihan kesken, joten katsotaan nyt, mitä saadaan kasattua sinne.

Valmennuksissa on kuljettu aika ahkerasti. Viime viikon lauantaina oltiin Manunkylässä ja valmennuksen jälkeen minulla oli aivan totaalinen luuserifiilis! Ratsastuksessani oli paljon pientä korjailtavaa ja minusta vain tuntui, että pilaan koko hevosen ihan totaalisesti. Estesilmäni oli aivan hukassa ja kaikkea muuta mukavaa... Olin koko kotimatkan aika matalavireisissä tunnelmissa, mutta pääsin siitä sitten pienen eteenpäinpotkimisen jälkeen yli. Eiväthän ne virheet murehtimalla korjaannu. Koko seuraava viikko koostuikin erilaisista puomi-ja hevosen suoruuteen keskittyvistä harjoituksista. Tänään oltiin taas valmennuksessa ja tunnin jälkeen fiilis oli mitä mahtavin! Kirjoittelen valmennuksesta sitten ihan erillisen postauksen, kunhan saan ensin kuvat. :)

2 kommenttia:

  1. Sinulla on todella paljon opittavaa!
    Ponnistuspaikan suhteen, sinulla on todella paljon parannettavaa! Ei ihme, että tunnet itsesi luuseriksi.

    Sitähän ihminen on, kun ei osaa tarpeeksi! Valitettavasti! Vuosi tai kaksi kun harjoittelert, niin silloin sinusta on kisaamaan 90cm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meillä kaikilla on oikeus harrastaa. Sitten, kun olen täysin oppinut, valmennuksissa käyminen on turhaa. Siihen saakka harjoitellaan.

      Poista