lauantai 20. lokakuuta 2012

HIHS

Torstaina nousimme aikaisin ja lähdimme junalla kohti Helsinkiä. Luokat olivat alkaneet yhdeksältä ja pääsimme areenalle puoli kymmeneltä. Katsoimme 90, 100 ja 110 cm luokkia ja äiti kuvasi vähän, minä keskityin vain katsomaan radalla eteneviä hevosia ja poneja, jotka suoriutuivat radoista tosi hyvin.
Saana Pulkkanen ja ikinuori Leonardo DaVinzi

Ehdottomasti luokan 100 cm kaunein hevonen: Virazas Lt ox



Sitten käytiinkin vähän ostoksilla. Tarvitsin itselleni uuden toppatakin ja sellainen löytyikin Hevosväylän kojusta. Takki oli musta Kingsland-merkkinen ja tykästyin siihen heti. Onneksi hintakin oli kohdallaan. Samasta paikasta ostin myös HV Polon hupparin.
Huppari, jonka ostin oli sininen, mutta sen kuvaa ei löytynyt.
Lisäksi löysin Nasserille aivan ihanan satulahuovan. Huopa oli punainen HV Polon estehuopa, joka sopii Nasserille kuin nenä päähän. Mukaan tarttui vielä uusi strassiesteraippa ja Kingslandin punainen huppari. Kaikki tulevat kyllä tarpeeseen. Minun olisi pitänyt ostaa vielä toppaliivi, mutta en löytännyt sopivaa ja kun löysin, se oli mielestäni liian kallis.



Sitten lähdettiinkin takaisin katsomon puolelle, koska siellä alkoi alle 25-vuotiaiden luokka. Luokan voitti - yllätys yllätys - Anna-Julia Kontio salamannopealla Rio Nuevolla. Palkintojenjaossa Niilo ei olisi halunnut pysyä paikallaan, mutta äiti onnistui silti saamaan siitä kuvan. Kunniakierroksella Juuli antoikin hevosen päästellä höyryjä oikein kunnolla ja näki, että hevonen nautti siitä;) Lisäsin tähän vielä Miisan ja Eveliinan kuvat, vaikka ne ovat jostain syystä hieman sumeita, mutta kyllä niistä selvää saa. Tämän luokan jälkeen alkoikin nuorten hevosten luokat. Kaikki luokathan siinä tuli katsottua:) Nuoret hevosethan olivat kuin vanhoja tekijöitä, niin hienosti ne etenivät radalla.




Niilo ei olisi tahtonut pysyä paikoillaan:)

Eveliina Talvio ja Sol y Sombra
Miisa Pulkkanen ja Bardot

Nuorten hevosten luokkien jälkeen tulikin ponien vuoro. Ponit olivat toinen toistaan nopeampia, mutta luokan vei nimiinsä Petteri Paananen ponillaan Råryds Java. Toiseksi kiri Miisa Pulkkanen My Melodylla. Muita sijoittuneita en muista tarkasti, mutta Tiiu Tiihonen taisi olla neljäs. Ratsastajien menoa oli kiva katsella, kaikki ratsastivat niin hyvin. Yleisökin eli täysillä mukana ja suoritusten aikana kukaan ei uskaltanut puhua mitään. Areena oli täysin hiljainen, mutta aina kun ratsukko tuli maaliin, alkoi hirveä huuto:) Poniluokan loputtua kello oli vartin yli seitsemän ja lähdimme hotellia kohti. Päivä oli tosi mukava ja onnistunut. Ensi vuonna uudestaan, jos mahdollista:) Tässä vielä poniluokasta muutama otos.


Elena Hietanen ja Adalmina's Secret

Emma Elopuro ja Park Benjamin

Jasmin Nylund ja Pretty Nowa

Jenna Yrjövuori ja Honey

Miisa Pulkkanen ja My Melody

7 kommenttia:

  1. Ihana tuo huppari!! Pitäisiköhän matkia ja hankkia samanlainen? :D

    VastaaPoista
  2. tos viidennes kuvas ei oo Pinja ja Z. :) Ja se Zetkan nimi kirjotetaan c eikä k. Onks sulla Pinjasta ja Zetkasta jotain kuvia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups,kuva on niin kaukaa otettu, että luulin sitä Pinjaksi:) Hevosen nimen olen katsonut käsiohjelmasta, joten sinne on lipsahtanut varmaan virhe:) Pahoittelen tapahtunutta virhettä:) Kyllä mulla oli Pinjastakin kuva, mutta se oli sumea joten en julkaissut sitä.

      Poista
  3. onko sulla Petteristä ja javasta( Rårydsjava) kuvia?:) jos on nii sano nii annan s-posti osotteen mihin niitä voisit laittaa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa mulla yksi olla:) Voin laittaa sen sulle säpöön jos kerrot osoitteen:)

      Poista
  4. heti syyttämään käsiohjelmaa XD

    VastaaPoista