perjantai 1. kesäkuuta 2012

Vaasan ravit

Lähdimme siis maanantaina n. klo 15.00 kohti Vaasan ravirataa. Tällä kertaa oli Parenskin vuoro kävellä traileriin. Matka sujui ilman suurempia kommelluksia ja perillä oltiin hyvissä ajoin. Otettiin heppa aika pian ulos, jotta Sauli ehtisi kävelyttää Parenskia jonkin verran ennen starttia. Kävimme sillä välin pikkuveljeni ja äitini kanssa syömässä. Kun tulimme takaisin, heppa oli lämmitetty. Parenski ei ilmeisesti ollut ihan parhaillaan, koska sillä ei ole kilpailtu tai juostu oikein kovaa n. 8 kuukauteen. Tavoitteena olikin saada vain hyväksytty juoksu, eikä hylkyä.

 Iso heppa
Kyseessä oli Parenskin ensimmäinen autolähtö. Ennen lähtöä sai ottaa alle harjoituksen, jos halusi. Parenski pelkäsi autoa aika paljon ensimmäisellä kerralla, mutta lähdössä ei yhtään. Hevoset juoksivat ensimmäisen puolikkaan kohtuu lujaa ja vielä kiristivät tahtia. Parenski laukkasi lähdössä, mutta sai muut ihan leikiten kiinni. Kaikki sujui hyvin viimeiseen kaarteeseen asti, kunnes hepo otti väsymyslaukan. Se myös väsähti loppua kohden ja oli maalissa 6. Hevosia oli lähdössä 7. Juoksu kuitenkin oli hyväksytty eli tavoitteet saavutettiin:). Ja väsyminen johtui pitkästä tauosta, joten ihan ymmärrettävää.
maalissa hyväksytysti!

Sitten vaan heppa kuntoon ja nokka kohti kotia. Hevonen pääsi huilaamaan, samoin me. Aamulla olin ihmeellisen väsynyt koulussa:) Iltapäivään mennessä jo heräsin.




esittelyssä








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti