tiistai 7. elokuuta 2012

Ratkiriemukas kesäsää

Mikaela Lindh ja Mas Guapo
Kirjaimellisesti vettä tulee kuin Esterin per******. Nytkin ulkona sataa kaatamalla. Eihän sateesta ole muuta haittaa kuin se, että ratsastuskenttä muistuttaa enemmän maauimalaa kuin kenttää... Eilenhän pääsin jo hyppäämään Nasserilla, koska pohja ei ollut enää märkä. Eilen maastossakin oli kuivempaa, joten uskaltauduin sinne Neesalla. Mutta tässä sitä nyt taas ollaan. Kaiken lisäksi maastossa ei ole kovin hääppöstä mennä, kun tiet lainehtivat. Minua sapettaa aivan hirveästi tämä ilma... Niin kuin varmaan jo huomasittekin.

Tiffany Foster ja Victor esteradalla
Onneksi telkkarista on tullut ratsastusta:) Sunnuntaina katsoin esteitä ja voi että, kun ne hevoset ovat hienoja ja taitavia. Ihan tässä alkaa tehdä mieli hypätä. Mutta tällä säällä siitä ei taida tulla mitään. Tänään onneksi tulee kouluratsastusta ja aion valloittaa sohvan sillä sekunnilla, kun lähetys alkaa. Yritän päästä illalla ratsastamaan, jos ei sada.

Hevoset ovat sateesta huolimatta voineet hyvin ja nauttineet olostaan. Eivätpä itikat kiusaa, kun tuulee ja sataa:) Enpä nyt jaksa höpistä tämän enempää, koska ei ole mitään kerrottavaa. Olisiko teillä lukijoilla postausideoita? Tekisinkö varustepostauksen vai jonkin esittelypostauksen? Laittakaa kommenttia, minkälaisen postauksen tahdotte.

1 kommentti:

  1. Vaatepostaus olis kiva! :) Muutenkin voisit kertoa jotain heppailun ulkopuoleltakin. Aihetta en osaa sanoa, mutta ehkä itse keksit jotain?:)

    VastaaPoista