lauantai 6. lokakuuta 2012

Eikö sitä vettä voisi tulla vielä hieman lisää?

Otsikko oli tietenkin sarkasmia. Vettä on tullut yhtä soittoa kaksi päivää. Hevoset eivät ole päässeet ulos, koska sataa ja tarhat muistuttavat enemmän uima-altaita... Kenttäkin lainehtii veden alla ja alan pian repiä hiuksia päästäni, jos veden tulo ei lakkaa ja kenttä kuivu! Ratsastuksestakaan ei ole tullut mitään, joten päätimme käydä kaveriporukalla eilen Seinäjoella. Oli kiva reissu, vaikka ilma oli kamalin mahdollinen. Kävimme syömässä ja vähän shoppailemassa. Iltaan mahtui paljon naurua ja pöhköjä naurunaiheita:) Illalla, kun pääsin kotiin, olikin hevosten iltaruuan aika. Käytiin ruokkimassa hepat ja sitten nukkumaan.

Kun aamulla heräsin, satoi vieläkin! Päätimme sitten lähteä Seinäjoelle omalla porukalla, koska ratsastamisesta ei tullut mitään. Tarkoituksena oli etsiä minulle uudet saappaanvarret ja katsella muitakin tavaroita.

Menomatkalla päädyimme Lapuan Agrimarkettiin, josta löytyi tuollainen pirteän värinen loimi Neesalle. Äiti taisi ostaa sieltä jonkun takinkin:)

Kuvan osoite
Matka jatkui kohti Seinäjokea. Ensin kävimme Haaramossa etsimässä niitä varsia. Ja sieltähän ne löytyivät! Ihmeen vähällä sovittamisella päästiin, tarvitsi kokeilla vain kahta eri mallia.

Kotikäyttöön ihan hyvät:)

Haaramosta jatkettiin Seinäjoen Agrimarkettiin, josta haettiin kivennäissäkki, melassia ja mukaan tarttuivat myös sinertävät Happy Go Luckyn pintelit. Minulla oli sellaiset, mutta Parenski hieman lainaili niitä, joten ne menivät kovan käytön jälkeen huonoiksi ja katkesivat... Nälkäkin ehti tässä välissä tulla, joten kävimme Piikissä syömässä. Katselimme vaatteita ja lähdimme Bilteemaan, johon oli avattu uusi hevostarvikeosasto...Tavaraa tuli ostettua aika paljon. Neesa ja Nasser saivat ruskeat kuljetussuojat (pony-kokoiset), jo toinen loimi kooltaan 145 cm (en tiedä, onko se Nasserille liian suuri, mutta jos on, niin Patriin saa sen), ruskeat pintelit ja pari harjaa.


Hevoset taisivat hyötyä reissusta eniten, mutta eipä se haittaa. Huomenna olisi ollut Kurikassa seuraestekisat, mutta huonokuntoisen kentän takia ne peruttiin. Ensi viikolla on sitten Maijan valmennus, oman seuran estemestaruuskisat ja SYYSLOMA alkaa pian! Se tietää menolippua Helsinkiin Hartwall areenalle:) Olin siellä viime vuonnakin ja oli kyllä mahtava reissu. Kuinka moni muu on menossa HISH:huun syyslomalla?

2 kommenttia:

  1. Me ollaan menossa HIHS:iin lauantain päivänäytökseen. :) Koska te ootte menos? :)

    VastaaPoista
  2. Me ollaan menossa jo torstaina:) Oltiin torstaina viimeksikin ja oli ihanan paljon tilaa, kun ihmiset oli koulussa ja töissä:)

    VastaaPoista