sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Viikko on mennyt yhdessä hujauksessa. Päivät ovat kuluneet ratsastellessa ja kokeisiin lukiessa... Onneksi koerumbaan tulee nyt pieni tauko, joten voin taas hengähtää. Torstaina satoi myös ensilumi. Mutta miksi sen piti sataa juuri, kun olin ratsastamassa? Muistutin enemmän lumiukkoa kuin ratsastajaa, kun pääsin sisälle:)

Nasserilla olen mennyt kaksi viikkoa ilman satulaa ja Neesan kanssa ollaan harjoiteltu pohkeenväistöjä. Hyvin nekin alkavat jo sujua, vaikka oikeassa kierroksessa neiti avaa hieman huonosti takaa. Täytyykin tänään taas mennä väistöjä, jotta Neesaan tulisi lisää varmuutta.
Hevosille on kasvanut jo paksu talvikarva. Neesakin muistuttaa enemmän lammasta kuin hevosta. Onneksi on lämmin talviturkki, kun sitä ei loimiteta tarhaan kylmemmilläkään ilmoilla. Hevosia kun on kuusi samassa haassa, joten loimet olisivat ihan riekaleina...

Keskiviikkona en päässyt valmennukseen, koska kävimme valinnaisesta liikunnasta seinäkiipeilemässä vanhalla Vaasan vesitornilla:D Voi hitsi, kun se oli mahtavaa! Reissun jälkeen kädet olivat niin kipeät, että en päässyt ratsastamaan. Kaiken lisäksi kotiuduin vasta viideltä ja minulla oli seuraavana päivänä uskonnon kokeet...

Eilenkään en päässyt ratsastamaan, koska meillä oli riparia varten joku koulutus:( Istuttiin kirkossa ainakin puolitoista tuntia ja siinä välissä ehti tulla pimeää. Harmittaakin, kun olen voinut ratsastaa tavallista vähemmän, mutta alkavalla viikolla asia korjataan varmasti! Onneksi satoi luntakin, niin kentällä voi mennä normaalisti jonkin aikaa.

1 kommentti:

  1. Voisit väsäillä vielä itsestäsi jonkin esittelysivun, niin uusien lukioiden on helpompi päästä jyvälle blogin tapahtumista (:

    VastaaPoista