sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Koninleikkiä

Postaan vaihteeksi vähän kuulumisista. Ratsastin Neesalla eilen ensimmäistä kertaa valmennuksen jälkeen, koska torstaina oli niin kylmä ja perjantaina oli kavereiden kanssa Seinäjoella, joten äiti ratsasti Nasserin. Eilen vain taivuttelin hepan läpi kaikissa askellajeissa ja se oli siinä.

Tänään menin jo aamupäivällä tallille. Kävin hakemassa Neesan laitumelta ja päätin viedä sen kentälle, jotta saisin siitä muutaman kuvan ennen maastoon lähtöä, kun keli oli niin mahtava. Kuvaamisesta ei oikein tullut mitään, koska sormet olivat jäässä ja heppa alkoi aika äkkiä rallittaa ympäri kenttää häntä soihtuna. Siinä se sitten laukkaili hetken ja antoi pian kiinni. Sain kuitenkin muutaman kivan kuvan ennen kuin sormet olivat ihan kohmeessa.



Kirahviko...?

Kävin ihan normaalilla maastolenkillä, ainakin omasta mielestäni. Neesa oli aika jännittynyt, kun se oli ilman kaveria matkassa. Kun päästiin takaisin tallille, hepo oli aivan märkä. Jätin sen hetkeksi pesutupaan kuivumaan, ennen talliin viemistä. Sitten kävimme Saulin kanssa hakemassa veljekset Parenskin ja Rustingin ulos tarhaan siinä toivossa, että saisin niistä hieman tilannekuvia. Aluksi ne vain haistelivat toisiaan, mutta pian ne rupesivat painimaan ja leikkimään keskenään.  Homma muuttui liian villiksi ja vaaralliseksi, joten nappasin Parenskin veräjältä kiinni, jolloin leikki tyssäsi siihen. Parenskia se ei niin haitannut, mutta Rustinki olisi ilmeisesti halunnut jatkaa... Pian äiti tulikin myös tallille ja minä pääsin huoltamaan Neesan loppuun, kun muut ottivat hevosia sisälle.


pikkuveli Rustingin käsitys ''alkutervehdyksestä'' on tämä...

Käännänpä toisenkin posken.







Vasta-auringosta oli vähän haittaa.

Veljekset saivat lumipesun:)

Punkkari-Rustinki!


Formulat


1 kommentti: