perjantai 21. marraskuuta 2014

Blondi ja piiloblondi....

Moikka! Tännekin on vihdoinkin satanut lunta sen verran, että pelloilla pystyy ratsastamaan kunnolla. Kenttä on edelleen kova, mutta onneksi meillä sattuu olemaan valaistun ajotien vieressä sopivan tasainen poikien kesähaka, jossa pystyy ratsastamaan. Ollikin on siis saanut liikkua tälle viikolla enemmän kuin viime viikolla. Keskiviikkona käytiin Maijan estevalmennuksessa. Keskityttiin paljon kaarteiden ratsastukseen sekä vinoon hyppäämiseen+mentiin paljon ilman jalustimia. Voin sanoa, että jalat olivat seuraavana päivänä hellinä. Aluksi tehtiin väistöjä, askeleen pidennystä sekä lyhennystä pitkällä puomilinjalla ilman niitä jalkkareita. Tarkoituksena oli saada hevoset paremmin takastensa päälle ja ryhdikkäämmäksi. Hypättiin myös ihan pientä linjaa. Väistöissä Olli saisi olla vielä paremmin kuulolla, mutta muuten heppa meni tosi kivasti. Taisi olla vähän hauskaakin, kun se pääsi pienen tauon jälkeen esteille. Lopussa hypyt meinasivat olla vähän turhan jännittyneitä, mutta pienellä fiksaamisella se saatiin tasaantumaan. Nyt vaan lisää treeniä ja rutiinia niin kyllä tästä hyvä tulee.

Valmennuksen jälkeen olen vain ratsastellut Ollia kotona tosi paljon rennoksi ja rauhallisemmaksi. Valkussa Olli innostui aika paljon ja oli ehkä hiukan hätäinen. Nyt olen kuitenkin saanut ratasastettua sitä paremmaksi: vaihdot tulevat rauhassa ilman turhia pomppuja ja hevonen on muutenkin rennompi, mutta liikkuu kuitenkin omalla moottorilla. Huomenna olisi tarkoitus kiivetä jonkun muunkin hepan selkään Ollin lisäksi, nyt kun pääsen ratsastamaan taas valoiseen aikaan.

Loppuun vielä muutama ainakin omasta mielestäni tosi hauska kuva, jotka nappasin Ollista ja Rustingista illalla ratsastuksen jälkeen. Molempien karsinoista avattiin nuo yläluukut tänään ja ainakin Olli oli aluksi vähän kauhistunut, mutta uskalsi jo pian laittaa päänsä siitä pihalle. Nyt ne ovat Rustingin kanssa seisoneet koko illan päät vierekkäin ja ihmetelleet maailman menoa. Välillä ne pöyhköttävät keskenään jotain ihan outoa, oikein blondi ja piiloblondi...




Apuva, tukkamonsteri!

Ollaanks kavereita?
Hyyiii, sä haiset...
Siis lähteekö toi kaamee löyhkä susta, ei kai?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti