maanantai 1. joulukuuta 2014

Luukku 1, ensimmäinen joulukalenteri

Moikka taas pitkästä aikaa kaikille! Postailu jäi viime kuussa vähän vähemmälle, koska koulussa on ollut taas kaikenlaista ja joulukalenterin valmistelutkin ovat vieneet aikaa sen verran, etten ole ehtinyt muita postauksia kirjoittelemaan. Blogin olemassaolon aikana en ole vielä kertaakaan toteuttanut joulukalenteria, mutta nyt oli sellainen fiilis, että jaksoin ruveta suunnittelemaan ja valmistelemaan luukkuja jo hyvissä ajoin. Toivottavasti tykkäätte!:)

Sitten vähän kuulumisia samaan syssyyn. Ollin kanssa ollaan nyt treenattu mahdollisimman ahkerasti ja tuloksiakin on saatu tosi nopeasti, joten nyt on vähän pakko hehkuttaa! Viime tiistaina oltiin Maijan kouluvalkussa Nurmossa. Keskityttiin paljon hevosen suoruuteen, sillä kun on tapana välillä mutkitella, jos työnteko ei huvita. Työstettiin hevosia myös aika paljon laukassa. Sain valmennuksen aikana jonkin valtavan ahaa-elämyksen, koska Olli oli valmennuksen lopussa aivan kuin eri hevonen. Se liikkui ilmavasti, oli suorempi kuin ikinä ja kantoi lopuksi itseään pätkittäin tosi hyvin. Valkun jälkeen oli kyllä tosi mahtava fiilis!

Lauantaina käytiin hyppäämässä Maijan tunnilla. Treenattiin hevosten hyppykuntoa hyppäämällä aika pitkää rataa. Mentiin tosi paljon erilaisia linjoja ja sarjaa. Olli oli ihan sikahyvä ja teki mahtavia hyppyjä valmennuksen vipalla radalla, kun saatiin kuskinkin asentoa fiksattua hiukan lisää. Valkku oli aivan supertyytyväinen, samoin minä. Nyt vaan jatketaan ahkerasti treenaamista, että ollaan sitten hyvässä lyönnissä kisakaudella.

Neesalle ja Nasserille kuuluu myös hyvää. Neesalla olen ratsastellut pellolla ja Nasserilla olen mennyt kentällä silloin, kun on säiden puolesta pystynyt. Molemmat ovat olleet tosi kivan tuntuisia ja energisiä! Neesakin on niin hauska, kun se oikein innostuu ja painelee ihan tosissaan mahanalus jalkoja täynnä menemään. Toivottavasti saataisiin pian lunta, niin pääsisin ratsastelemaan kaikilla vähän kentällekin, kun tuo ainainen pellon kiertäminen alkaa maistua jo puulta.

Neesa odottelee iltakaurojaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti