lauantai 19. syyskuuta 2015

Katseet kohti treenikautta

Heissan! Olisi varmaan taas aika hieman päivitellä, mitä meille oikein kuuluu. Minun on pitänyt jo monena päivänä tulla kirjoittelemaan, mutta olen vain lykännyt sitä aina hieman lisää... Hevosille kuuluu kaikille ihan hyvää, Solisee kasvaa ihan hurjaa vauhtia! Vastahan se syntyi... Neidille on iskenyt pieni uhmaikä, kaikkea pitää kokeille, eikä se aina ole meistä ihmisistä niin hirveän mukavaa. Noh, se kuuluu tuohon ikään, ja onhan se oikeasti vieläkin tosi kiltti ja fiksu varsa!

Kukkuu!
Ollilla pidettiin tässä jokin aika sitten pientä hyppylomaa, koska heinä-ja elokuussa käytiin tosi monet kisat ja hevosta kuljeteltiin paljon paikasta toiseen. Päätin sitten antaa sille hieman lomaa, ennen kuin se kyllästyy koko hyppyhommaan ihan totaalisesti. Työskenneltiin se vajaa kaksi viikkoa vain jumppaamalla hevosta ja maastoiltiin paljon. Tänään palailtiinkin taas valmennusten pariin ja voi että, kun tunnin jälkeen oli niin mahtava fiilis! Olli oli tosi hyvä ja antoi ratsastaa itseään todella hyvin. Pieni loma näyttää siis tehneen tehtävänsä, hyvä niin. Meillä onkin nyt enää parit kisat jäljellä, voi ei! Mihin se kesä ja kisat taas hujahti?! Yhtään ei ole ikävä niitä lumettomia talvia ja kovia ratsastuspohjia, yäk! No, onneksi tässä suhteelisen lähellä pyörii kumminkin valmennuksia, joten eiköhän me taas jotenkin selvitä ne pahimmatkin kuukaudet. Ennen treenikauden alkua taitaa kuitenkin olla aika käydä tarkastuttamassa herran purukalusto. Ollin hampaathan katsottiin sillloin ostotarkastuksen yhteydessä, vaikka se olikin hiljain raspattu, eikä silloinkaan ollut mitään sanomista. Parempi kumminkin tarkastuttaa ne, ennen kuin niihin ehtii muodostua mitää ei-toivottuja piikkejä:)

Neesalla ja Nasserilla olen pyrkinyt ratsastamaan aina kun ehdin. Koeviikkoni on onneksi jo ohi, joten molemmat pääsevät varmasti liikkumaan nyt vähän useammin, jos jokin jäätävä syyssade ei päätä tulla pilaamaan koko viikkoa.

Koska päivittely on ollut melkoisen hidastempoista, niin tämäkin juttu tulee aika paljon myöhässä. Mutta tosiaan tuo tunkionpohja saatin jo jokin aika sitten valmiiksi. Elämä helpottuikin melkoisesti, kun tämän kesän viimeinenkin raksaprojekti saatiin valmiiksi, josko nyt talven yli selvittäisiin ilman mitään rakentamisia:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti