perjantai 28. syyskuuta 2012

Maailmaan mä avaraan...

Postailu on pikkuisen taas jäänyt, kun kouluakin pitää käydä. Nyt kuitenkin vähän kuulumisia kuluneelta viikolta.

Maanantaina olin Neesalla Maijan valkussa. Teimme tosi paljon teknisiä harjoituksia, joten esteet pysyivät 85 cm kieppeillä. Neesa meni paljon paremmin kuin viimeksi. Heppa oli taipuisa eikä kiellellyt yms. Kuskikin onnistui suoriutumaan tunnista ihan mallikkaasti ilman kamalan suuria virheitä. Josko kaikki alkaisi taas luistaa pikkuhiljaa.

Perjantaina Sinilee kävi maailmalla, noin kilometrin päässä kotoa... Mami laitettiin kärryjen eteen ja varsa aisaan kiinni. Oli siinä pikkuisella hämmästelemistä. Itse olin hyppäämässä Nasserilla kentällä, kun vaavi kävi lenkillä, mutta kyselin tietysti, että miten meni. Hyvin pikkuinen oli kuulemma osannut käyttäytyä, vaikka olikin ihmeissään kaikesta näkemästään. Kotiin päästyään sen piti tietysti ottaa kunnon huikat ja siten tarkistaa, että kaikki on niin kuin ennenkin.
Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää


Tänään on luvassa heppojen ratsastelua ja varusteiden puunausta. Huomenna nimittäin lähdetään Kurikan seuraestekisoihin. Ihanaa, kun pääsee kisoihin omilla hevosilla pitkästä aikaa. Toivottavasti menee kohtuullisesti, ettei tarvitsisi kirjoitella tänne, kuinka huonosti menikään. Kisoista viikonlopun aikana enemmän:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti