tiistai 19. elokuuta 2014

Bloggausinto kateissa(ko)

Moikka! Huomasin äsken, että postauksia tässä kuussa on tullut huimat kaksi... Miksi? Minulla on monesti ollut ajatuksena, että nyt kirjoitan jotain, mutta sitten se on vaan taas jäänyt. Osasyyllinen tilanteeseen on myös koulun alkaminen. Joudun kuitenkin kulkemaan linkalla vähän kauempana koulussa, päivät ovat pidempiä ja läksyiltäkään ei välty. Iltaisin aikaa ei oikeastaan jääkään muuhun kuin koulujuttuihin, hevosten liikutteluun ja muuhun hoitamiseen. Tallilta kotiin tullessa olo on yksinkertaisesti vain jo niin nuutunut, että en oikein jaksa muuta kuin nukkua. Koneella saatan käydä nopeasti vilkaisemassa pari juttua ja se on sitten siinä. Bloggaaminen on minusta kuitenkin ihan kivaa puuhaa, vielä kun saisi riivittyä postauksiin aiheet jostain. Ketään tuskin kiinnostaa lukea aina siitä, että on treenattu lukiosta huolimatta ihan normaalisti yms. On ollut kuitenkin kiva huomata, että postauksien vähyydestä huolimatta sivuilla on ollut joka päivä kuitenkin kohtuullinen määrä kävijöitä!:)

Valmennuksissa ollaan tosiaan pyritty käymään ihan normaalisti. Viime viikolla käytiin Leean kouluvalkussa ja sain kyllä taas tosi paljon hyviä vinkkejä Ollin ratsastamiseen. Olenkin nyt kotona kentällä pyöriessäni muistellut tosi tarkasti saatuja neuvoja ja Ollin ratsastaminen on helpottunut vielä pikkuisen lisää. Maastossakin olen pyrkinyt käymään ainakin kaksi kertaa viikossa, jotta hevonenkin saisi välillä vähän lomaa kenttätyöskentelystä. Neesalla olen köpsötellyt pääasiassa maastossa ja Nasseri on pikkuhiljaa toipumassa etujalan impparista, joten otetaan nyt aluksi ihan rauhallisesti sen kanssa.


Likainen pikkuheppa...

Estevalmennuksista on ollut lyhyt taukoa kohtalaisen tiheän kisoissa käymisen takia, mutta tänään käytiin hyppäämässä Maijan valvovan silmän alla. Olli olisi halunnut fiilistellä vielä eilistä maastoreissua, joten keskittyminen oli ajoittain vähän sitä sun tätä. Taisin olla itsekin tänään vähän hidas reaktiossani, laitettakoon se sen piikkiin, että olen joutunut menemään kouluun parina päivänä jo kahdeksaksi. Tehtiin puomeilla ja ristikoilla ympyrätehtävää, jossa puomien väliin tuli säilyttää hyvä rytmi ja päättää itse, monellako laukalla ne välit haluaa tulla. Tehtävä kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei ole. Nyt se meni kuitenkin kuulemma jo huomattavasti paremmin kuin edellisellä kerralla, kun tein tuota samaista tehtävää. Hypättiin myös estelinjaa, jossa oli ensin ristikot innarivälillä, yksi laukka pystylle ja kaksi okserille. Se tehtävä meni mielestäni ihan hyvin. Sää vaihteli valmennuksen aikana aika tavalla, joten ihan vipoista korkeimmista hyppykuvista tuli niin pimeitä, kun äiti vähän sääti kameran kanssa, jälleen. No, harjoitus tekee mestarin :)



Kisoihin ei olla nyt ainakaan ihan just menossa. Alustavasi on suunniteltu, että käytäisiin hyppäämässä tämän kuun viimeisenä lauantaina Kalajoen perinteisissä hyppää Venetsialaisiin-kisoissa. Matkaa sinne taitaa olla parisen tuntia, luvassa on siis aikainen aamu, jos sinne lähdetään. Tämä oli nyt vähän sekava postaus, mutta tulipa nyt ainakin vähän kertoiltua, missä mennään. Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni tämän blogin suhteen :)

2 kommenttia: