perjantai 13. heinäkuuta 2012

Vesipeto(ko)

No olihan siitä sateesta edes jotain hyötyä... Kävimme sunnuntaina seraavanlaisella kokoonpanolla maastossa: äiti ja Nebraska, minä ja Neesa. Neesa oli ihan innoissaan, kun pääsi pois kentältä. Meidän oli tarkoitus mennä vain ihan kevyt lenkki, mutta toisin kävi. Sateen takia tiet olivat täynnä vesilätäkköjä ja päätin ruveta leikkimään kenttäratsastajaa. Neesa katsoi lätäköitä ensin aivan kauhuissaan, mutta käveli niiden läpi. Seuraavaksi tulin vedessä ravilla. Ihan hyvin tuo luonnistui, vaikka hevonen oli hieman ihmeissään, aluksi. Kun käännyimme takaisin kotiin, neiti pinkoi lätäköiden läpi kuin mikäkin kenttäratsu:) Harmi, kun Neesa on kumminkin niin varovainen hyppääjä, että  turvallisuussyistä ei olla päästy maastoesteitä kokeilemaan. No ehkä mä vielä joskus pääsen koittamaan niitäkin. Lopuksi tultiin äitin kans sellanen kiva laukkasuora ihan sairaan lujaa:D. Hevosetkin oli ihan innoissaan, kun sai tulla vähän lujempaa. Neesaparka oli ihan märkä lenkin jälkeen, miksiköhän...

Hirveitä esteitä:)
Lenkin jälkeen saimmekin pakata Neesan autoon ja ottaa suunnaksi Vöyrin eläilääkärin. Neesa on siellä vielä jonkin aikaa. Illalla ratsastelin vielä Nasserin ennen kotiin menoa. Kävin maastossa, koska heppa ei ole ollut siellä moneen viikkoon. Huomasi kyllä, kuinka kivaa sillä oli:) Kysymyspostaukseen kaivataan vielä lisää kysymyksiä! Laittakaa kysymyksiä postaukseen I need you every single day.

2 kommenttia:

  1. Miksi Neesa joutui eläinlääkäriin ja vielä pidemmäksi aikaa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neesa vietiin eläinlääkäriin, koska sitä yritetään saada kantavaksi. Elänlääkäri tarkkaili Neesaa useamman päivän, koska isä saapui taas purkissa Hollannista. Ajoitus on kaiken a ja o tässä hommassa, joten siksi Neesa vietti kaksi päivää ''kylässä''. Nythän Neesa on jo taas kotona:)

      Poista