torstai 26. heinäkuuta 2012

Tästä se treenaaminen pikkuhiljaa alkaa

Maanantaina ratsastin molemmat hepat. Neesalla kävin maastossa ja hukkakauraratsastuksella ja Nasserilla menin kentällä. Äiti ehdotti, että eiköhän Nasserilla saa jo mennä matalia hyppyjä, kun haavakin on parantunut niin hyvin. Laitoimme kentälle ensin puomin ja siitä yhdeksän tipuaskeleen päähän kavaletin. Nasser selvästi innostui hyppäämisestä ja vauhtia pojassa oli vaikka kuinka paljon. Otin vain muutaman hypyn, koska heppa palailee kuitenkin tauolta.

Tiistaina hyppäsin samaa tehtävää, mutta lisäsin kavaletin taakse toisen puomin ja kaarevalle linjalle vielä toisen kavaletin. Hepassa oli niin paljon virtaa, että kyydissä oli vaikeaa pysyä ilman satulaa. Lisäksi minulla oli jalassani tennarit, joka teki hyppäämisestä entistä ''mukavampaa''... Pari kertaa Nasser pudottikin, koska se pääsi innoissaan valahtamaan liian pitkäksi ja silloin askeleet eivät osuneet. Suurin osa hypyistä oli kuitenkin hyviä ja tasaisia. Täytyy nyt antaa hepalle loppuviikko hyppyvapaata ja mennä noita askeljuttuja puomeilla. Onneksi kotona on kenttä, ettei tarvitse lähteä kauemmaksi hyppimään:) Anteeksi kuvien sumeus, kamerasta rupesi akku loppumaan.

Istuntani ei ole ihan perfect ilman satulaa...
Lopuksi kerron teille lukijoille, kuinka sokeita sähkömiehet voivat oikeasti olla. Menimme nimittäin äidin kanssa maanantaina kuvaamaan Neesaa pellolle ja kas kummaa, Parenskin ja Rustingin tarhaan ilmestyi punainen pakettiauto! Siis, mitä ihmettä? Äiti meni katsomaan ja huomasi, että miehet olivat ajaneet aitalankojen läpi. Miehet olivat venäläisiä, eivätkä puhuneet edes englantia kunnolla. Siinähän ne sitten yrittivät sönköttää huonolla englannilla, että eivät nähneet aitaa... Kaiken lisäksi Rustinki oli tuolloin yksi tarhassa ja olisi voinut karata. Onneksi olimme Neesan kanssa paikalla, joten saimme Rustingin pysymään tarhan toisessa päässä Neesa avulla, kun lankoja korjattiin. Mutta kaikista älyttömintä on se, että saman firman miehet ajoivat langat rikki kaksi kertaa, tunnin sisällä. Onneksi ei sattunut mitään hevosvahinkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti