sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Paluu juhlaan


Minulla oli maailman typerin ilme, joten leikkasin pääni pois.



Ratsastin eilen molemmat hevoset ihan kunnolla. Neesalla menin kentällä ja hitsi vieköön, mikä tota tammaa vaivaa?!:) Neesa, joka ei yleensä innostu kuin hyppäämisestä ja maastoilusta, alkoi leikkiä kouluhevosta. Laitoin kentälle neljä puomia, jokaiseen väliin tuli neljä askelta. Taivuttelin heppaa melkein koko ajan ympyrällä, tein voltteja ja vaikka mitä. Neesa oli oikein kiva käynnissä ja ravissa, mutta laukassa mopo vähän karkasi käsistä:) Äiti otti ainakin 50 kuvaa, kun ratsastin ja muutama kiva otoshan kameran muistikortille tallentuikin. Harmi vain, kun äiti lopetti kuvaamisen, Neesa alkoi hakea muotoa... No siitä ei sitten kuvia saatukaan, mutta ei voi mitään.


Ainut häiritsevä asia noissa kuvissa on se, että kyynärpääni heiluvat missä sattuu! Täytyy ruveta kiinnittämään niihin enemmän huomiota. Neesan jälkeen kävin vielä Nasserilla maastossa ja kyllä heppa nauttikin siitä. Se olisi tullut kotiin vaikka kuinka lujaa, mutta minullahan ei ollut satulaa, joten se oli vähän hankalaa...
Kuvailin vielä maastoilun jälkeen vaavia ja muita hevosia. Vaavi olisi halunnut syödä kameran, mutta en lämmennyt ajatukselle.... Arvaatte varmaan miksen?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti