tiistai 25. joulukuuta 2012

Jouluna

Ajattelin nyt vähän kertoilla aatosta, kun eilen en ehtinyt pahemmin koneella olla. Aamulla tuli katottua vähän liikaa tv:tä... Lisäksi Esko-kissa järjesti aikamoisen ohjelmanumeron lahjapaketin nauhoista. Se repi ja huitoi niitä, sainpa siitä kuvankin, kun se istui kuusen alla.

Joulukissa istuu kuusen alla.
 Vähän myöhemmin sitten syötiin ja lähettiin tallille. Kävin hakemassa Neesan pesupaikalle ja sovitin sille sitä ulkotoppista, mikä ostettiin Seinäjoelta. Loimi oli väärän kokoinen, mutta onneksi sen saa palauttaa ja vaihtaa toiseen. Pitää katsoa, jos löytyisi kokoa suurempi. Satuloin Neesan ihan rauhassa ja nakkasin sille vielä topparatsastusloimen selkään, pakkasta oli kuitenkin -13. Menin itse ratsimaan Neesaa kentälle ja äiti kävi Nasserin kanssa pellolla kahlaamassa. Ennen ratsastusta kuitenkin kaivoin kameran esiin ja yritin mitä ihmeellisimmillä tavoilla saada Neesan edustavaksi kuviin ja kerrankin se onnistui! Neesa oli oma suloinen, hörökorvainen, suurisilmäinen ja pörröinen pumpulipallo joka kuvassa.





Ratsastuksen sijaan Neesa olisi mielummin keskittynyt pellolla liikkuvaan Nasseriin. Pian neiti kuitenkin alkoi kulkea kunnolla ja esitteli parhaita puoliaankin vähän. Muoto säilyi kivana ja heppa liikkui hyvin eteen. Ratsastin pääasiassa voltteja ja keskityin taivutteluun. Lopuksi hieman lisäiltiin laukkaa ja ravia. Hevonen myötäsi loppuraveissakin ja annoin sen kävellä pitkin ohjin jonkin aikaa.


Loppukäyntejä
 Kun tulin selästä alas, näpsäisin vielä muutaman kuvan. Neesa oli vieläkin yllättävän kuvauksellinen ja sain pari hyvää kuvaa. Pian lähdettiinkin hipsimään pesariin, kun kuvaajan sormet eivät kestäneet enempää kuvia:)


Love you!

Sitten hoidettiin hevoset porukalla ja mentiin sisälle hillumaan. Pian aukaistiinkin lahjat ja paketeista löytyikin kaikkea tarpeellista ja ihanaa. Saimme pikkuveljen kanssa kaksi leffaa yhteiseksi lahjaksi ja mehän katsoimme molemmat putkeen... Alla on nyt muutama kuva lahjoista, mutta sain muitakin lahjoja, joita nyt en vain jaksa luetella:D

Kingslandin ratsastussukat
Uusi penaali! Vanha olikin jo ihan mäsä, mitähän sille on tapahtunut?
Nämä ostettiin jo jokin aika sitten Kaustisen raveista, mutta laitoin nyt niistäkin kuvan tänne.
Ihana Kingslandin softshell!
Kingslandin ihana huppari


Brädin ja Neljän Ruusun uudet levyt, Brädi kuunneltu jo ihan puhki...

Joulupäivänä kiipesin luonnollisesti taas Neesan selkään. Kävimme äidin ja Nebraskan kanssa melko reippaalla maastolenkillä. Kiertelimme metsäteitä ja kävimme kääntymässä yhdellä Saulin pellolla. Huomasimme samalla, että kahdesta kuusesta olivat latvat lähteneet livohkaan... Joku oli näköjään tarvinnut niitä olohuoneensa nurkkaan. Neesa ei paljon kuusista piitannut, vaan se paineli kotiin niin lujaa kuin pääsi. Hoidimme hepat talliin ja lähdimme kotiin päin. Nyt en ole sitten muuta ehtinytkään kuin kirjoittaa tätä postausta:)

4 kommenttia: