sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Lomaa!

Perjantaina vihdoin ja viimein alkoi joululoma. Aamulla käytiin kirkossa ja sitten äkkiä koululle todistuksia hakemaan. Ihan hyvä toikkarihan sieltä tuli. Keskiarvo oli tasan 9:) Kavereiden kanssa vaihdeltiin vähän pieniä paketteja ja yhden kaverin paketista löytyi sellainen lahja, josta on pakko laittaa kuva. Kaikki kaverit olivat taas onnistuneet ostamaan ihania lahjoja.

Yhdestä paketista löytyi tämmöinen:)
Koulun jälkeen sitten vain äkkiä kotiin. Tarkoitus oli vähän siivoilla ennen tallille menoa, mutta innostuinkin asiasta... Huoneestani lähti kolme roskakorillista tavaraa ja huonekalut vaihtoivat paikkoja. On ainakin hetken aikaa siistiä.

Pian päästiinkin lähtemään tallille. Pakkasta oli vain vaatimattomat -16, joten kävimme vain lyhyellä lenkillä äidin & Nebraskan ja Saulin & Parenskin kanssa. Parenskin valjaissa oleva kulkunen kilisee kuin ennen vanhaan ja luo mukavaa joulutunnelmaa. Menimme yhdelle pellolle kiertämään pari kierrosta ja vähän ehdittiin hölkätäkin. Neesalla oli taas eri käsitys hölkkäämisestä: raukalla oli niin hauskaa, että se vain kaahasi ympäri peltoa ihan innoissaan. Annoin sen sitten  mennä, kun se ei ole päässyt hetkeen aikaan irrottelemaan kunnolla.

Eilen oli niin kylmä, etten ratsastanut. Kävimme pyörähtämässä Seinäjoella ja Neesalle saatiin kotiloimeksi musta ulkotoppaloimi, kun sillä ei oikein ole mitään paksumpaa loimea. Loimi ei ole kovin kaksisen näköinen, mutta kyllä se kotona kelpaa. Täytyy ottaa siitä kuva myöhemmin, kun ehdin. Nyt sitten vain odotellaan joulua ja lahjoja;) Ja hyvää joulua kaikille blogin lukijoille ja seuraajille!

Lopuksi edes yksi perjantaina otettu ratsastuskuva. Laatu vähän kusee, kun alkoi jo hämärtämään... Mutta täytyy jonain päivänä oikein asioikseen ottaa kuvia tänne tekstin koristukseksi.

Tässä on tainnut mopo karata lapasesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti