maanantai 3. joulukuuta 2012

Viikkokatsaus

Kirjoittelu on pikkuisen jäänyt, mutta nyt on taas pitkästä aikaa inspiraatiota postailla. Kerron nyt  lyhyesti viime viikon tapahtumista.

Maanantaina saapui Hööksiltä tilattu paketti. Paketista löytyi pipo, pehmustesarja ja uudet kannukset.
Pipon ostin, koska vain halusin sen. Pehmustesarjakin tuli hetken mielijohteessa tilattua, samoin kannukset... No saahan sitä nyt joskus vähän ostella jotain kivaa:)



Tiistaina minulle soitti kesken koulupäivän Aviisin toimittaja ja hän kysyi, että koska voisi tulla tekemään minusta ja Neesasta lehteen juttua. Juttu tehtäisiin sen aluekisavoiton takia. Olin hieman hämmennyksissä, mutta sovimme, että toimittaja tulisi käymään lauantaina klo 12. Aviisi ei todellakaan ole Helsingin Sanomien tapainen sanomalehti, vaan "vähän" pienempi media, mutta lehti kuitenkin.

Keskiviikkona ratsastelin kentällä vain käyntiä, koska pinta oli ihan järkyn kova. No sainpa taivuteltua hepan oikein kunnolla läpi. Torstaina olin rohkea ja uhmasin kylmää tuulta ja pakkasta. Ratsastin Neesalla lähipellolla ja ei se kyllä mikään nautinto ollut... Ilma oli kylmä ja hevonen halusi takaisin talliin syömään. Sain kuitenkin vähän ravailtua.

Perjantaina oli niin kylmä tuuli, että ratsastelut jäivät kokonaan. Kävin tallilla muuten vain hoitamassa hevosia ja Neesan haavaa, jonka se oli tarhassa saanut jalkaansa. Onneksi se osittautui pieneksi raapaisuksi, joka puhdistuksen jälkeen kummasti kutistui. Valkoisessa hevosessa veri näkyy turhankin hyvin ja haava voi vaikuttaa suuremmalta kuin oikeasti onkaan. Illalla tallin päätyyn lisättiin siniset jouluvalot tunnelmaa luomaan:)

Lauantaina kävi toimittaja. Hän kuvaili ja kyseli vähän kaikenlaista. Juttu ilmestyy luultavasti ensi keskiviikon lehdessä. Kun toimittaja lähti, kävimme Neesan kanssa ratsastamassa pellolla äidin ja Nebraskan kanssa. Tämän pellon pohja olikin tasaisempi kuin aikaisemmin mainitsemani, joten siellä saattoi vähän muutakin kuin kävellä. Tiet ja kenttä ovat ihan mahdottomia ratsastaa, joten jäljelle jää vain heinämaat. Onneksi niitä on lähistöllä riittämiin. Illalla menin käymään vielä nuortenillassa ja nauramisen aihetta riitti koko illaksi:) Aamulla minulla olikin sitten kurkku kipeänä...

Sunnuntaina käytiin Kaustisella raveissa ja enpä viitsi niistä kertoa muuta kuin sen, että ihan putkeen ei mennyt. No ensi kerralla uudestaan, sitähän tämän hevosurheilu on. Hevostarvikeautosta mukaan tarttuivat kahdet uudet hanskat ja linimenttiä. Neesalla en ehtinyt ratsastaa, kun reissuun meni matkoineen yli kuusi tuntia. Neesahan tietysti nautti, kun sai laiskotella...Se ei ole päässyt hikoilemaan koko viikolla, mutta jahka sekin aika taas tulee.

Tämä oli nyt vähän tälläinen köppäänen postaus, mutta keskiviikkona on Maijan valkku ja yritän kirjoitella siitä. Lisäksi lauantaina on kisat, joten niistäkin varmasti postailen myöhemmin. Tässä on neljän päivän lomakin, joten eiköhän sitä tule jotain kirjoiteltua:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti