tiistai 2. heinäkuuta 2013

ShobBAILUT

Eilen tuli käytyä pitkästä aikaa Tampereella. Minä olen kitissyt jo monta viikkoa, että pitäisi päästä ratsutarvikeliikkeisiin shoppailemaan. Nyt sekin aika sitten koitti. Tällä kertaa matkaan lähdettiin autolla. Mukaan otettiin yksi ratsastussaapas, koska sen vetoketju on kettuillut jo jonkin aikaa. Matka sujui ihan ok, suurimman osan taisin nukkua, kun tuota univelkaa on päässyt pikkuisen kertymään...

Ennen Tampereelle pääsyä kävimme hakemassa Teivon raviradan ratsu-ja ravitarvikeliikkeestä muutaman parin kenkiä Parenskille. Matkaa jatkettiin ja pienen sähläyksen jälkeen pääsimme Kaviolaan. Sieltä mukaan tarttuivat uudet suitset Neesalle. Neesan nykyiset suitset ovat tosi hyväkuntoiset ja muutenkin kivat, mutta koska ne ovat eriväriset kuin satula ja martingaali, niin päätimme yhteensopivuuden vuoksi ostaa ruskeat. Suitset olivat ihan normaalit ja hyvin turpahihnasta pehmustetut. Kuolaimiksi niihin valittiin ihan normaali oliivikuolain, joka on Neesalla nytkin käytössä. Ohjat meiltä löytyy itseltä, joten niitä ei tarvinnut ostaa. Sitten alkoikin armoton otsapannan metsästys, koska suitsien oma panta oli tosi tylsä, eikä siinä ollut mitään blingiä.

Neesaa ei pahemmin poseeraaminen kiinnostanut...
Normaalit 12,5 cm mittaiset oliivikuolaimat
Seuraavaksi suuntasinkin omin nokkineni Ratsukellariin, kun toiset lähtivät käymään muualla. Ratsukellarissa oli tosi paljon hyviä alennuksia, mutta vaatteiden koot olivat sitten tietenkin joko liian pieniä tai suuria... Löysin alerekistä kuitenkin tosi kivat ja hyvin istuvat Mountain Horsen tummansiniset polvipaikkaiset ratsastushousut. Lisäksi minun teki mieli ostaa KingsLandin vaaleansininen kisapaita, mutta se oli vielä aika hintava. Täytyy odotella, josko hinta hiukan putoaisi.



Ratsukellarin jälkeen ajettiin Ylöjärvelle kauppakeskus Eloon syömään. Elon vierässä sijaitsee sopivasti Hööks ja ihan kivenheiton päähän oli aukaistu hiljattain Horzen liike. Hööksistä tavaraa tarttui mukaan vähän enemmän: kahdeksan taitettavaa satulatelinettä sinne uuteen satulahuoneeseen, punainen JH Collectionin pikeepaita, Show Masterin ruskeat jännesuojat. Lisäksi Neesan uusiin suitsiin löytyi väliaikainen Gold Medalin otsapanta, vaikka se onkin ihan kiva. Pannassa oli hopeisia ja ruskehtavia strasseja, mutta koska suitsissa on messinkiset soljet, niin kaipaisin pantaan samansävyisiä strasseja. Kaupassa olikin yksi semmoinen, aivan täydellinen näihin suitsiin, mutta hintaa oli 85€, joten se oli vähän liian kallis... Tämä toinen panta olikin puolet halvempi ja vielä alennuksessa, joten se saa kelvata ainakin näin aluksi. Katsotaan sitten Horse Showsta...




Hööksistä ajettiin vielä Horzeen. Sieltä mukaan tarttui kouluraippa, jossa oli kivat koristelut kädensijassa. Sitten lähdettiinkin ajamaa kotiin. Matkalla pysähdyttiin vielä Juustoportissa ja sieltä jatkettiin pian kotiin. Yksinäinen saapas jäi reissulle korjattavaksi ja tulee kotiin omin päin:)

Olen harakka, tykkään kaikesta kiiltävästä...
Rustinki ja Parenski olivat olleet tallissa, joten kävin ruokkimassa ne. Ratsastelut jäivät väliin, koska olin aika väsynyt pitkän päivän jäljiltä.

2 kommenttia:

  1. Noi suitset ja otsapanta on tosi hienoja :) Ihana Neesa<3 Nii ja olis kiva kuulla välillä myös Nasserista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos:) Myös Nasserista kuulette seuraavassa postauksessa, joka ilmestyy luultavasti huomenna:)

      Poista