keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Pinteleitä ja taantuma

love you!
On ollut vähän taukoa kirjoittamisesta, mutta tässä nyt tulee pieni kooste viime ja tämän viikon tapahtumista. Tiistaina käytiin eläinlääkärissä Neesan kanssa, koska sen jaloissa oli vähän häikkää. Ei mitään vakavaa kuulemma, mutta saatiin lääkkeet ja ohjeet pintelöidä ainakin aluksi joka päivä. Torstaina ja perjantaina ei oikeastaan tapahtunut mitään erikoista, ratsastin Nasserilla ja hoitelin Neesaa.  Lauantaina ratsastin Neesalla ilman satulaa ja lähdin maastoon. Äiti ja Sauli menivät eri reittiä, koska Neesalla saa vain kävellä. Maasto oli tietysti hepan mielestä pelottavaa ja se yritti monta kertaa kääntyä kotiin. Puolessa välissä lenkkiä Neesa säikähti jotain näkymätöntä mörköä ja hyppäsi sivuun. Arvaatte varmaan, miten siinä kävi. Äkkinäisen liikkeen takia minulta meni tasapaino ja hups, roikuin hevosen kaulan alla. Neesa jäi hienosti odottamaan, että pääsenkö kaulalta takaisin selkään vai en. Aikani siinä ähellettyä totesin, että on pakko tulla alas. Siinä sitä sitten oltiin ja mietittiin, pitääkö minun ruveta kävelemään, vaikka vieressä on hevonen. Käveltyäni jonkin matkaa hoksasin ison kiven, jonka päältä pääsin takaisin selkään. Matka jatkui sen jälkeen normaalisti.

Sunnuntaina ratsastin Nasserilla kentällä. Tein ympyröitä, taivutuksia ja pohkeenväistöä. Heppa olisi vain halunnut laukata eikä mennä kiltisti. Samana päivänä Heli täytti 10vuotta:) Maanantaina tein Nasserilla taivutuksia ja pesin sen, koska tiistaina olisi alue-estekisat. Neesalla taivuttelin ilman satulaa ja heppa meni erittäin kivasti. Aikani kuluksi vielä letittelin Neesan harjaa.

Huonosti letitetty harja:)
Tiistaina herätys oli 6.30. Sitten vain tallille, heppa kuntoon ja menoksi. Määränpäänä olivat Pietarsaaren aluekisat. Pääsimme perille hyvissä ajoin ja katsoimme seuraluokkaa. Sitten lämmittämään omaa ratsua. Tarkoituksena oli mennä 80 ja 90 cm. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, koska Nasser hylättiin kolmannelle esteelle! Esteen alla oli kamala, punainen laatikko, joka täytti koko esteen alaosan.... Otimme hevosen 90cm pois, koska se vain pelleili. Kyseessä olivat kauden ensimmäiset ulkokisat ja ehkä se vaikutti asiaan hieman. Ei se mitään! Nyt otetaan suunnaksi Koivusalon kisat 6.5.

Neesan jalat ovat alkaneet parantua ja ovat jo hyvät. Lisäksi talliin saadaan vauva vajaan kolmen viikon päästä, kun Patriin varsoo!:D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti