torstai 4. joulukuuta 2014

Luukku 4. joululahjatoiveet



Heippa taas! Joulu lähestyy taas kovaa kyytiä. Vastahan se vajaa vuosi sitten oli!? Mihinkä tämä aika on taas oikein huvennut. Meillä on tänä vuonna koulusta oikein extrapitkä joululoma, kun aloitettiin koulu jo niin aikaisin elokuussa, jippii. Niin kuin otsikosta voi päätellä, ajattelin kertoilla vähän joululahjatoiveistani. Joo, voi kuulostaa vähän kakaramaiselta, että lukiolainenkin suunnittelee jotain lahjatoiveita ja muuta, mutta ei tähän ole mitään yläikärajaa määrätty ;). Yllättäen listalta löytyy pelkkää heppakamaa, kuinkas muutenkaan? Kasasin teille tuohon alle tuollaisen kollaasin mun toiveistani. Kuvat ovat joko Horzen tai Hööksin sivuilta.


Minulta hajosi jo viime vuonna kevyttoppiksesta vetoketju. Säät saattavat kuitenkin loppusyksystä olla jo sen verran kylmempiä, ettei tarkene enää toppaliivi+tuulitakkiyhdistelmällä. Toisaalta ei viitsisi kuitenkaan aloittaa toppatakin käyttöä, koska sitten ainakaan minä en enää tarkene sillä kovimmilla pakkasilla. Ratsutarvikekauppojen verkkosivuja selaillessa silmiin on osunut muutama kiva takki, mutta päädyin sitten kuitenkin tuohon Spooksin Double-takkiin. Takista on saatavilla kahta eri väriä, mutta jostain syystä tykästyin enämmän tuohon vihreään mustan sijaan. Mustassa näkyy niin helposti kaikki lika, joten tuo vihreä voisi olla ihan senkin puolesta parempi. Täytyyhän sitä tietty olla vielä pipokin samaa väriä ja merkkiä, eikös niin...

Ja sitten se joku heppahullun -ainakin nuorempien, must have joululahja: satulahuopa. Itse olen yleensä ostanut huovat joko Hevosmessuilta tai sitten Hihs:ta. Nyt ei kuitenkaan oltu käymässä tänä vuonna Horse Showssa. Jos reissun skippaamisesta jotakin hyvää haluaa löytää, niin ainakin rahat säästyivät -hetkellisesti. Satulahuopiahan olisi tarjolla vaikka minkälaisia. Jotenkin tuntuu kuitenkin turhalta upottaa siihen yli 100 euroa rahaa, kun halvemmallakin saa ihan yhtä siistin näköisiä. Eniten silmää ovat miellyttäneet JH Collectionin-huovat.


Kuolasin ensin meilkein koko alkuvuoden Free Jump-jalustimia! Minulla on kuitenkin aika uudet Sprengerin Bow Balance-turvajalkkarit, jotka ovat olleet kyllä tosi hyvät. Mutta nyt olen muun selailun lomassa bongannut Jin Srirup-jalustimet ja tykästyin niihin kyllä kovasti! Hinta on suunnilleen sama kuin noilla Sprengerin jalkkareilla. Enhän minä uusia tarvitsisi, mutta nuo voisivat olla vaihtelun vuoksi kivat. Ainakin Jinejä käyttäneet olivat kovasti tykänneet jalkkareista leveän ja tukevan jalkalaatan vuoksi, useat värivaihtoehdot ovat tietenkin plussaa. Nyt mietinnässä on enää ehkä se haastavin asia, nimittäin väri. Ajattelin ensin noita kultaisia, jotka ovat kyllä tosi kivan näköiset. Hopeisetkin ovat ihan ok, mutta väri on minun silmääni ehkä liian kalsea. Mutta nuo keskimmäiset shamppanjan väriset miellyttävät silmää myös aika paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti