perjantai 5. joulukuuta 2014

Luukku 5, lempihevoskuvat



 Lempitilannekuva...

1
Tämä on vain jotenkin kertakaikkisen mahtava! Kuva on taidettu räpsäistä viime vuonna tammikuussa. Tarkoitus oli ottaa Neesasta sellainen hieno kuva, jossa se juoksisi kaula hieman kaarella. Sain sihdattua ja sommiteltua hevosen kameraan ja otin kuvan, mutta kuinkas siinä sitten kävikään...

Lempitalvikuva...

2
Tämä on varmaan yksi parhaimmista kuvista, joita olen PowerShotilla saanut. Menin ihan tarkoituksella kyttäämään tarhan viereen, josko pojat alkaisivat painia keskenään. Rustinkikin taitaa olla tässä vielä ori.

Lempivarsakuva...

3
Sinilee on tässä jotenkin vielä niin pikkuinen ja viaton, väritkin on mun mielestäni ihan kivat tässä kuvassa. Nythän Sinilee on kaikkea muuta kuin pieni, siitä on kasvanut oikea pikku jättiläinen...

Lempikesäkuva...

4
Kesäkuvalemppareita on tietenkin monia, mutta tämä on ehdottomasti yksi suosikeistani! Neesakin oli tuolla maastolenkillä ihan innoissaan, kun pääsi kiipeilemään ja laukkailemaan vähän erilaisiin maastoihin.

Lempihyppykuva...

5
Tämä otos on esiintynyt blogissa useampaankin kertaan... Johtuneeko siitä, että tämä on musta yksinkertaisesti niin hieno kuva. Ratsastajakin on peräti saanut pidettyä itsensä suhteellisen oikeassa asennossa, eikä säädä tuolla selässä mitään ylimääräistä ja Olli nyt tietysti on hieno niinkuin aina. Kuvan on ottanut Tuulia Nelimarkka.

Lempituuppauskuva...

6
7
Tuuppauskuvia laitoin nyt kaksi, kun en vain osaa valita kahdesta mun lemppariani. Alemmassa kuvassa näkyy lievästi kyynärkulmaongelmainen kuski, jolla ei vain tahtonut kädet pysyä oikeassa asennossa... Onneksi olen saanut opeteltua tuosta pois ja kädet pysyvät nyt jo paremmin oikeilla paikoillaan, minkä kyllä huomaa erityisesti Ollin ratsastettavuuden parantumisesta.


Mikä on sinun lempikuvasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti